LISTA ZAKUPÓW:
✅ MIĘSO WOŁOWE
✅ CEBULA
✅ POMIDOR
✅ OGÓRKI KISZONE
✅ RYŻ BIAŁY
✅ KURKUMA
✅ PRZYPRAWY

PICHCIMY!
Wołowinę kroimy w kostkę i przyprawiamy wedle uznania. Wkładamy do żaroodpornego naczynia z łyżką oleju kokosowego. Wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do 220*C i doglądamy przez najbliższe pół godziny. Wołowina wymaga cierpliwości. Na ostatnie 20 minut pieczenia dodajemy pokrojone w kostkę pomidory i cebulkę. W tym czasie ryż gotujemy z solą himalajską i łyżką kurkumy. Całość ląduje na talerzu z pokrojonymi ogórkami kiszonymi.
Pamiętaj, że poniżej czeka na Ciebie więcej filmów z Kuchni Fit You, zdrowych przepisów z naszego bloga oraz modułów video o odżywianiu. Miłego przeglądania!
Jeśli masz jakieś pytania – pisz do nas śmiało na czacie Platformy!
Smacznego Fit Ziomki!