LISTA ZAKUPÓW:

✅ POLĘDWICZKI WIEPRZOWE

✅ BATATY

✅ MASŁO KLAROWANE

✅ PAPRYKA CZERWONA

✅ POMIDOR

✅ MIX RÓŻNYCH SAŁAT

✅ OLIWA Z OLIWEK

✅ PRZYPRAWY

PICHCIMY!

Obierz i umyj bataty. Ugotuj je na bardzo miękko z niewielką ilością soli. W tym samym czasie na patelni rozpuść łyżkę masła klarowanego, połóż umyte polędwiczki. Dodaj do polędwiczek pokrojoną w łezki paprykę oraz ulubione przyprawy i smaż na niewielkim ogniu. Sól do mięsa dodaj po 10 minutach, gdy wszystko jest już miękkie. W trakcie gotowania i smażenia do salaterki wysyp mix sałat i pokrojonego pomidora. Zalej oliwą z oliwek, dodaj sól i pieprz. Odcedź bataty i zgnieć je na puree. Mięso podawaj zalane sosem z patelni.

Pamiętaj, że poniżej czeka na Ciebie więcej filmów z Kuchni Fit You, zdrowych przepisów z naszego bloga oraz modułów video o odżywianiu. Miłego przeglądania!

Jeśli masz jakieś pytania – pisz do nas śmiało na czacie Platformy!

Smacznego Fit Ziomki!

GALERIA PRZEPIS

MASZ JAKIEŚ PYTANIA?

Pisz w komentarzu poniżej
lub pytaj nas na czacie.

Dodaj komentarz

Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym serwisie, optymalizacji jego treści, dostosowania serwisu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.